Ramsømagle Forsamlingshus

Når du er vor gæst - bli´r din aften en fest

Den Traditionelle


Skal I holde fødselsdag, barnedåb, konfirmation, bryllup eller andet - kan vi hjælpe med at levere maden. 

I sammensætter selv Jeres menu - nemmere kan det ikke være! 

(Har I andre ønsker end nedenstående retter, kan dette aftales nærmere med os.) 


Forretter: 

1. Lakseroulade fyldt med krydderurtecreme på salat og kaviar.............................................................................................60.- pr. pers. 

2. Stegte tigerrejer på fad med salat, kaviardressing og flüte...................................................................................................50.- pr. pers. 

3. Aspargessuppe pyntet med purløg............................................................................................................................................35.- pr. pers. 

4. Tarteletter med høns i asparges (2 til hver)............................................................................................................................35.- pr. pers.

5. Klassisk rejecocktail med dressing og flüte...............................................................................................................................30.- pr. pers. 

6. Tunmousse med rejer, dild og citron.........................................................................................................................................30.- pr. pers. 

7. Crossaint med hønsesalat pyntet med agurk, tomat, appelsin og karse...............................................................................40.- pr. pers. 

8."Laksedrøm"- ferskrøget laks på brød med peberrodscreme pyntet med ananas, agurk, tomat, citron og dild.............55.- pr. pers. 


Hovedretter: 

1. Helstegt  oksefilet med pommes anna og bearnaisesauce....................................................................................................150.- pr. pers. 

    Saute af rodfrugter og rødløg, bønner i svøb med bacon

2. Kalvesteg stegt som vildt. Hvide kartofler, bønner i svøb og waldorfsalat.........................................................................130.- pr. pers.

    Ribsgele, surt og vildtsauce

3. Kyllingebryst fyldt med souffléfars og soltørrede tomater....................................................................................................125.- pr. pers.

    Rösti kartofler, pebersauce, grøn salat med dressing

4. Rosmarinstegt lammekølle, råstegte kartofler, tzatziki, ovnbagt tomat.............................................................................115.- pr. pers. 

5. Flæskesteg med rødkål og hvide kartofler, brun sauce og agurkesalat...............................................................................100.- pr. pers. 

6. Frikadeller med kartoffelsalat og hjemmelavet agurkesalat.................................................................................................100.- pr. pers. 

7. Honningglaseret skinke med flødekartofler bagt med rodfrugter........................................................................................100.- pr. pers. 

8. Ølbrassieret oksesteg med hvide kartofler, skysauce, årstidens grøntsager, rodfrugter og ribsgele...............................125.- pr. pers. 


Desserter: 

1. Ostetallerken med frisk frugt og kiks.........................................................................................................................................80.- pr. pers. 

2. Pandekager med is og chokoladesovs.........................................................................................................................................60.- pr. pers. 

3. Frugttærte serveret med vanilje creme......................................................................................................................................50.- pr. pers. 

4. Tiramisu med kaffecreme med ameratto likør...........................................................................................................................50.- pr. pers. 

5. Frugtsalat med råcreme.................................................................................................................................................................45.- pr. pers. 

6. Chokoladekage bagt med nødder. Hertil syltede bær................................................................................................................35.- pr. pers.

7. Chokolademousse............................................................................................................................................................................45.- pr. pers. 


Natmad: 

1. Pølsebord med div. tilbehør...........................................................................................................................................................55.- pr. pers. 

2. Biksemad med bearnaisesauce, rødbeder og rugbrød...............................................................................................................45.- pr. pers. 

3. Hotdogs med "det hele"..................................................................................................................................................................45.- pr. pers. 

4. Skinke med asparges og italiensk salat. Lyst og mørkt brød ...................................................................................................45.- pr. pers. 

5. Frikadeller med kartoffelsalat og hjemmelavet agurkesalat....................................................................................................40.- pr. pers. 

6. Asparges, okse eller hønsekøds suppe med brød........................................................................................................................35.- pr. pers.

7. Pulledpork burger med coleslaw....................................................................................................................................................45.- pr. pers.  


Bestil her:


Tak for din henvendelse.I vil blive kontaktet inden for 24 timer.
Ups, der er sket en fejl.
Prøv igen ved at klikke her.