Ramsømagle Forsamlingshus

Når du er vor gæst - bli´r din aften en fest

Vores "sammensæt" selv buffet er til kunden som ønsker, at vælge sine egne retter ud fra sine egne favoriter. 

Kig på udvalget og sammensæt selv. Bedre fleksibilitet findes ikke.

Perfekt valg til konfirmationen, fødselsdagen, svendegildet eller lign. 

Pr. kuvert beregnes 250.- gr. kød pr. pers. 




Ramsø buffet  - min. 15 pers.


Vælg 1 slags tilbehør, 1 slags salat, 1 slags kød - 139 kr. pr. cou.


Vælg 2 slags tilbehør, 2 slags salat, 2 slags kød - 159 kr. pr. cou. 


Vælg 2 slags tilbehør, 2 slags salat, 3 slags kød - 179 kr. pr. cou.


Vælg 3 slags tilbehør, 3 slags salat, 3 slags kød - 199 kr. pr. cou.


Vælg 3 slags tilbehør, 3 slags salat, 3 slags kød + valgfri forret og dessert - 229 kr. pr. cou.


DEN ØKONOMISKE!!!

Vælg 3 slags tilbehør, 3 slags salat, 3 slags kød + valgfri forret, dessert og natmad - 249 kr. pr. cou. !!


 Flute og smør, 1 slags sovs og 1 slags dressing medfølger alle buffeter


Vælg mellem følgende retter: 


Kød                                                                                Tilbehør                                                                                      Salater:                                                                                                        


- Kold Glaseret skinke                                           - Flødekartofler med eller uden hvidløg                     - Blandet grøn salat m. agurk,tomat,majs, spirer

- Kylling med hvidløg og oregano                    - Små ovn kartofler med citron og timian                   - Coleslaw

- Græske frikadeller                                               - Ovnbagte rodfrugter                                                          - Ruccola salat med cherrytomat og ristede solsikkekerner

- Rødvins marineret nakkefilet                         - Pastasalat med grøn pesto og soltørret tomat        - Broccoli salat med bacon, rødløg vendt i dressing

- Soya marineret kalkunbryst                            - Pastasalat m/ristet bacon, melon og tomat             - Tzatziki

- Italiensk honningmarineret nakkefilet       - Pommes risoles med salt og rosmarin                        - Waldorfsalat

- Helstegt oksestriplon                                          - Halve bagte kartofler med paprika                             -  Græsk salat med feta, sorte oliven, rødløg

- Hotwings                                                                  - Kold kartoffelsalat med purløg og tomat                   - Melon salat med feta, ruccola og ristede græskarkerner 

- Lammekølle med hvidløg                                 - Kold kartoffelsalat med dijon og olie                           - Ratatouille grøntsager med tomat

- Kyllingespyd med peberfrugt og rødløg    - Kartoffel rösti                                                                         - Italiensk blandet salat med ristede pinjekerner, tomat, 

- Flæskesteg                                                              - Provence kartofler                                                                   årstidens bær, grønne asparges og revet parmegiano ost


 

Forretter,  dessert og natmad kan tilvælges 



Forret:


1. Lakseroulade fyldt med krydderurtecreme på salat og kaviar..............................................................................................60.- pr. pers. 

2. Stegte tigerrejer på fad med salat, kaviardressing og flüte....................................................................................................50.- pr. pers. 

3. Aspargessuppe pyntet med purløg.......................................................................................................................................35.- pr. pers. 

4. Tarteletter med høns i asparges (2 til hver)..........................................................................................................................35.- pr. pers.

5. Klassisk rejecocktail med dressing og flüte...........................................................................................................................30.- pr. pers. 

6. Tunmousse med rejer, dild og citron.....................................................................................................................................40.- pr. pers. 

7. Crossaint med hønsesalat pyntet med agurk, tomat, appelsin og karse..................................................................................40.- pr. pers. 


Desserter: 

1. Ostetallerken med frisk frugt og kiks......................................................................................................................................80.- pr. pers. 

2. Pandekager med is og chokoladesovs.....................................................................................................................................60.- pr. pers. 

3. Frugttærte serveret med vanilje creme...................................................................................................................................50.- pr. pers. 

4. Tiramisu med kaffecreme med ameratto likør........................................................................................................................50.- pr. pers. 

5. Frugtsalat med råcreme..........................................................................................................................................................45.- pr. pers. 

6. Chokoladekage bagt med nødder. Hertil syltede bær...............................................................................................................35.- pr. pers.

7. Chokolademousse...................................................................................................................................................................45.- pr. pers. 


Natmad:

1. Pølsebord med div. tilbehør......................................................................................................................................................55.- pr. pers. 

2. Biksemad med bearnaisesauce, rødbeder og rugbrød...............................................................................................................45.- pr. pers. 

3. Hotdogs med "det hele"............................................................................................................................................................45.- pr. pers. 

4. Skinke med asparges og italiensk salat. Lyst og mørkt brød ......................................................................................................45.- pr. pers. 

5. Frikadeller med kartoffelsalat og hjemmelavet agurkesalat.......................................................................................................40.- pr. pers. 

6. Asparges, okse eller hønsekøds suppe med brød........................................................................................................................35.- pr. pers. 

7. Pulledpork burger med coleslaw................................................................................................................................................45.- pr. pers.


Dressinger og saucer: 

Olie/eddike, hvidløgs dressing, krydderurte dressing, bbq dressing, thousand island dressing, karry dressing, svampesauce, rødvinssauce, pebersauce, whiskeysauce og bearnaisesauce
Tak for din henvendelse.
Ups, der er sket en fejl.
Prøv igen ved at klikke her.