Ramsømagle Forsamlingshus

Når du er vor gæst - bli´r din aften en fest

Har I valgt den store festpakke kan i sammensætte Jeres egen 3 retters menu fra nedenstående muligheder eller vælge vores grillmenu her



Forretter: 

1. Lakseroulade fyldt med friskostcreme på salat og kaviar, pyntet med rejer, citron og dild

2. Torskerilette med krydderurter, balsamico glace, syltet rødløg og rugbrødscroutoner

3. Laks "Bellevue" med rejer, dild, citron, halve kogte æg, kaviar og rød dressing

4. Lille antipasti på tallerken med 3 forskellige anretninger og kuvertbrød (melon og skinke, carpaccio, kold fiskerulle)

5. Caprese anrettet på tallerken (italiensk tomatsalat med mozzarella) basilikum og pinjekerner

6. Røget andebryst med peberrodscreme pyntet med tørret abrikos, tranebær og  rødbedestrimler


Hovedretter: 

1. Helstegt oksefilet ELLER Oksecuvette eller Kalvecuvette (begge cuvetter  fra kød opvokset med (Grainfed)   med pommes Anna, bearnaissesauce, glacerede rodfrugter og rødløg, ærtefranchaise (ærter, bacon, rødløg og rosmarin samt romaine salat)

2. Kalvesteg stegt som vildt. Hvide kartofler, sauteret grønt og waldorfsalat.

    Ribsgele, surt og vildtsauce

3. Teres Major "skuldermørbrad af amerikansk udskæring", ovnstegte kartofler, rødvinssauce, bagte løg og årstidens grønt

4. Farseret unghanebryst, hasselbagte kartofler,  ærtefranchaise (ærter, bacon, rødløg og rosmarin) og svampesauce

5. Langtidstegt nakkefilet af "Duroc Secreto" (spansk sortfodssvin) m.  bagte honningmarineret rodfrugter, rösti kartofler og svampesauce

6. Gammeldags oksesteg med glaserede perleløg, hvide kartofler, hjemmelavet agurkesalat, gele og skysauce

7. Ølbrassieret Svinekæber  med hvide kartofler, skysauce, rodfrugter, årstidens grøntsager og ribsgele

8. Vildsvinekølle brasieret med enebær, rødvin og laurbær, vildtsauce, små ovnkartofler med flagesalt og bagte grøntsager


Desserter: 

1. Kokkens chokolade trøffelkage, bærcoullis og vanilie parfait med hvid chokolade krystal (laves UDEN mel)

2. Frugttærte serveret med vanilie creme

3. Hjemmelavet tiramisu med kaffecreme og ameratto likør

4. Frugtsalat a la "abemad" m. chokoladestykker og rå creme

5. Hjemmelavet italiensk gelato (is uden æg) med friske bær

6. Hjemmelavet hvid chokolade  pannacotta med jordbær puré

7. Hjemmelavet fragilite roulade med frugtskum



Natmad: 

1. Pølsebord med forskellige pølser, paté,  brieost og flute

2. Hotdogs buffet med "det hele"

3. Frikadeller med kartoffelsalat og hjemmelavet agurkesalat

4. Asparges, okse eller hønsekøds suppe med flute

5. Flæskestegs burger  "byg selv"

6. Tarteletter med høns i asparges (2 til hver)

7. Ostebord med druer, peberfrugt, kiks og flute

8. "Chacutteri bord" - blandet pølsebord med friskbagt flute og smør

9. Pålægsfad m. kropølse, skinke, rullepølse, italiensk salat, sky, løg mm. rugbrød, fedt og smør