

Vores passion for gode smage, kvalitetsråvarer og bæredygtighed danner fundamentet for alle menuerne, der er sæsonprægede og altid lavet med den absolut største faglige stolthed.

Min. 20 personer
Forretter
Alle forretter og mellemretter serveres med brød og pisket smør.
KARL JOHAN-SVAMPESUPPE
Trøffel, syltede bøgehatte, nøddesne, røde bær og vild timian.
SPRØD KROKET AF SVINEKÆBER OG SALVIE
Jordskokkepuré, ribs, friske urter og sauce af braiserelagen.
Mellemretter
CARPACCIO AF RÅVILDT
Syltede løg, frissé, bagt hvidløgscreme, brombær, ristede pinjekerner og friske urter.
GANERENSER
Citron-/dildgranité.
Hovedretter
GLASERET KALVESPIDSBRYST
Stegt polenta med krydderurter, græskarpuré, skorzonerrod, jordskokkechips og rødvinsglace.
LANGTIDSSTEGT OKSEFILET (OKSEMØRBRAD + 29 kr.)
Pommes Anna, selleripuré, portvinsløg, sprøde jordskokker og trøffelsauce.
Desserter
KAFFE OG KAGE
Hvid chokoladetrøffelkage med pistacie, mørk moccacreme, krystalliseret chokolade, vaniljeis med mocca, friske hindbær, skovsyre og mynte.
ÆBLER OG KARAMEL
Cremet yoghurtis, friske æbler og pærer, mandel-tuille, karamel og timian.

Min. 20 personer
Forretter
Alle forretter og mellemretter serveres med brød og pisket smør.
LAKSETATAR
Rørt laksetatar, dildcreme, iset fennikel, safran-fumet og friske urter.
ASPARGES OG TRØFFEL
Grillet asparges, parmesan, trøffel, skagensskinke, syre og kørvel.
Mellemretter
STEGT KAMMUSLING
Ærtepuré, friske hindbær, brunet smør og blomst.
GANERENSER
Bobler og sorbet.
Hovedretter
FASERET VAGTEL
Confiteret lår, knoldselleri, spæde gulerødder, små ristede kartofler med havsalt, hønseglace og friske urter.
RYG AF FRILANDSGRIS
Ærtepuré tilsmagt hvidløg, løg med top, sprød duchesse og rosmarinsauce.
Desserter
HVID CHOKOLADE OG RABARBER
Panna cotta på hvid chokolade, vaniljesyltede bær, sprøde kys, karamelliseret hvid chokolade og rabarberglace.
PASSIONSFRUGTTÆRTE
Sprød mørdej, passionsfrugtcreme, vaniljeis, friske brombær og rød skovsyre.

Min. 20 personer
Forretter
Alle forretter og mellemretter serveres med brød og pisket smør.
VARM RØGET LAKS
Marineret kina radise, sprød rug, dild creme, ærteskud og rød skovsyre.
CREMET JORDSKOKKESUPPE
Syltede jordskokker, trøffel, jordskokkechips, grøn olie, ribs og friske urter.
Mellemretter
RØRT OKSE TATAR
Tatar af dansk oksekød, karl johan mayo, chips, syltet bøgehatte og brøndkarse.
GANERENSER
Sex on the Beach
Hovedretter
SVINEFILET
Sprød krydret pommes duchesse, selleri creme, mini fennikel, kraftig glace af braiserelagen, trøffel og urter.
KALVEFILET (KALVEMØRBRAD + 35 kr)
Pommes Anna, ærtepure, mini gulerødder, stegte østers/kejserhatte, rødvins glace og timian.
Desserter
HVID CHKOLADE CHEESECAKE
Havntorns sorbet, chokolade jord, kys og friske urter.
CHOKOLADE HINDBÆR
Chokolade trøffelkage, variation af hindbær, lakrids og flødeis.
Min. 20 personer
Koldt
Karrysild med friterede kapers og syltede løg
Stegte sild med løgringe og sprød fennikel
Æg med rejer purløgs emulsion, dild og skovsyre
Hjemmerøget laks med æblemayonaise
Rugbrød & Surdejs flutes
Smør og fedt
Varmt
Lun fiskefilet med grillet citron og remoulade
Sprød ribbensteg med laurbær
Confiteret and
Sukkerbrunede kartofler
Julemedister
Kraftig julesauce
Frisk kålsalat med appelsin og nødder
Rødkål tilsmagt rødvin, kanel og appelsin
Sødt
Ris a la mande med sauce på armarena kirsebær
Tilvalg
3 slags europæiske oste med sødt og sprødt
Tatar af dansk oksekød med karl johan mayo, chips, syltet bøgehatte og brøndkarse.


Min. 20 personer
FORRET
Varm røget laks - syltede skalotter - friske urter – peberrod
Perlehøne souffle med sprængt and – trøffel mayo – friske urter
Brød og pisket smør
HOVEDRET
Langtidsstegt kalv
Ramsløgs marineret unghanebryster
Hjerte og krølsalat – tranebær – saltede græskarkerner – cæsar dressing
Pasta – nordisk pesto – syltede perleløg – semidried tomater
Stegte rodfrugter – forårsløg – grov sennep
Små kartofler med rosmarin
Rødvinssauce
DESSERT
Hvid chokolademousse – pocheret pære – mandel – mørk choko
Brownie – mynte jord – urt – råsyltede bær
Har du spørgsmål, ønsker du at booke eller se forsamlingshuset, så tøv ikke med at kontakte os!
