Vores passion for gode smage, kvalitetsråvarer og bæredygtighed danner fundamentet for alle menuerne, der er sæsonprægede og altid lavet med den absolut største faglige stolthed.

 

Min. 20 personer

Forretter

Alle forretter og mellemretter serveres med brød og pisket smør.


KARL JOHAN-SVAMPESUPPE
Trøffel, syltede bøgehatte, nøddesne, røde bær og vild timian.


SPRØD KROKET AF SVINEKÆBER OG SALVIE
Jordskokkepuré, ribs, friske urter og sauce af braiserelagen.

Mellemretter


CARPACCIO AF RÅVILDT
Syltede løg, frissé, bagt hvidløgscreme, brombær, ristede pinjekerner og friske urter.


GANERENSER
Citron-/dildgranité.

Hovedretter


GLASERET KALVESPIDSBRYST
Stegt polenta med krydderurter, græskarpuré, skorzonerrod, jordskokkechips og rødvinsglace.


LANGTIDSSTEGT OKSEFILET (OKSEMØRBRAD + 29 kr.)
Pommes Anna, selleripuré, portvinsløg, sprøde jordskokker og trøffelsauce.

Desserter


KAFFE OG KAGE
Hvid chokoladetrøffelkage med pistacie, mørk moccacreme, krystalliseret chokolade, vaniljeis med mocca, friske hindbær, skovsyre og mynte.


ÆBLER OG KARAMEL
Cremet yoghurtis, friske æbler og pærer, mandel-tuille, karamel og timian.

 

Min. 20 personer

Forretter

Alle forretter og mellemretter serveres med brød og pisket smør.

LAKSETATAR
Rørt laksetatar, dildcreme, iset fennikel, safran-fumet og friske urter.


ASPARGES OG TRØFFEL
Grillet asparges, parmesan, trøffel, skagensskinke, syre og kørvel.

Mellemretter

STEGT KAMMUSLING
Ærtepuré, friske hindbær, brunet smør og blomst.


GANERENSER
Bobler og sorbet.

Hovedretter

FASERET VAGTEL
Confiteret lår, knoldselleri, spæde gulerødder, små ristede kartofler med havsalt, hønseglace og friske urter.

RYG AF FRILANDSGRIS
Ærtepuré tilsmagt hvidløg, løg med top, sprød duchesse og rosmarinsauce​.

Desserter

HVID CHOKOLADE OG RABARBER
Panna cotta på hvid chokolade, vaniljesyltede bær, sprøde kys, karamelliseret hvid chokolade og rabarberglace.


PASSIONSFRUGTTÆRTE
Sprød mørdej, passionsfrugtcreme, vaniljeis, friske brombær og rød skovsyre.

 

Min. 20 personer

Forretter

Alle forretter og mellemretter serveres med brød og pisket smør.

VARM RØGET LAKS

Marineret kina radise, sprød rug, dild creme, ærteskud og rød skovsyre.

CREMET JORDSKOKKESUPPE

Syltede jordskokker, trøffel, jordskokkechips, grøn olie, ribs og friske urter.

Mellemretter

RØRT OKSE TATAR

Tatar af dansk oksekød, karl johan mayo, chips, syltet bøgehatte og brøndkarse.


GANERENSER
Sex on the Beach

Hovedretter

SVINEFILET

Sprød krydret pommes duchesse, selleri creme, mini fennikel, kraftig glace af braiserelagen, trøffel og urter.

 
KALVEFILET (KALVEMØRBRAD + 35 kr)

Pommes Anna, ærtepure, mini gulerødder, stegte østers/kejserhatte, rødvins glace og timian.

Desserter

HVID CHKOLADE CHEESECAKE
Havntorns sorbet, chokolade jord, kys og friske urter.

CHOKOLADE HINDBÆR

Chokolade trøffelkage, variation af hindbær, lakrids og flødeis.

 

Min. 20 personer

Koldt

Karrysild med friterede kapers og syltede løg

Stegte sild med løgringe og sprød fennikel

Æg med rejer purløgs emulsion, dild og skovsyre

Hjemmerøget laks med æblemayonaise

Rugbrød & Surdejs flutes

Smør og fedt

Varmt

Lun fiskefilet med grillet citron og remoulade

Sprød ribbensteg med laurbær

Confiteret and 

Sukkerbrunede kartofler

Julemedister 

Kraftig julesauce 

Frisk kålsalat med appelsin og nødder

Rødkål tilsmagt rødvin, kanel og appelsin

Sødt

Ris a la mande med sauce på armarena kirsebær

Tilvalg

3 slags europæiske oste med sødt og sprødt

Tatar af dansk oksekød med karl johan mayo, chips, syltet bøgehatte og brøndkarse.

 

Min. 20 personer

Forretter

Alle forretter og mellemretter serveres med brød og pisket smør.

Laks bagt med røget creme og purløg, hertil citronperler, crudite af fennikel, og urter.

Confiteret unghane med rød salat, grønne asparges, stegte confiteret tomater og karse.

Hovedretter

Langtidsstegt oksestriploin med hvidløg.

Rosmarin og peber stegt svinefilet

Nye kartofler stegt med brunet smør og nødder.

Grønne salater med syltede rødløg, saltede kerner og parmesan ost.

Perlespelts salat med estragon vinaigrette, radisser og persille.

Spidskål med appelsin, forårsløg og røde bær.

Rødvinssauce

Desserter

Rabarber og lakrids crumbletærte med vanilje samt en citrus creme.

Natmad

Charcuteri Tilkøb

Udvalg af vores charcuteri, pate, cornichoner, pesto, syltede rødløg, oliven, aioli og grove flutes.

Suppe Tilkøb

Tomat suppe med basilikum og hytteost eller Gullasch.

Serveres med grove flutes.

Tilbage til toppen

Har du spørgsmål, ønsker du at booke eller se forsamlingshuset, så tøv ikke med at kontakte os!

Morten Kronborg

+ 45 31 32 99 26

bestil@ramsoemagleforsamlingshus.dk

© 2021 Ramsømagle Forsamlingshus - en del af MMFood