
Nytårsmenu 2019 - KUN "Ud af huset"
I år har vi valgt at sammensætte en nytårsmenu med en tvist fra det italienske køkken i en del af retterne.
* Forretten
En god klassisk, smagfuld og cremet suppe som ikke bør glemmes i de danske køkken.
* Hovedretten
Det lækre røde, møre kød som er "et must" nytårsaften med en italiensk præget sauce m. bla. trøffel og svampe.
Kombinationen af syre, sprødhed og salt fra tilbehøret, løfter retten til en "festmenu".
* Desserten
En god klassiker men moderniseret med friskhed af bær, lakrids og crunch
Nytårsmenu:
Forret:
Cremet jordskokkesuppe m. baconknas og purløg
Hertil flute og smør
Hovedret:
Dessert:
Citronmousse m. hindbær/anis gele og makron
Pris pr. pers. 295.- pr. cou.
Mulige tilvalg:
1)
Antipasti m. 3 slags :
* Bresaola m. flødeost, basilikum, oregano og grillet peberfrugt
* Kold hvid fiskerulle m. rosmarin og røget skinke
* Melon og parmaskinke
55.- pr. cou.
2)
* 3 slags oste m. druer, appelsin og honningglaseret valnødder,
syltet mandarin og kiks
45.- pr. cou.
- Min. 2 pers.
- Kun muligt at bestille samme menu/retter til alle personer
- Maden skal afhentes mellem kl. 13-15.
- Der følger udførlig vejledning med til tilberedning/opvarmning og anretning af retterne.
- Alle retter bliver udleveret i engangsemballage, som ikke skal retur til os.
- Bestilling skal ske SENEST Fredag d. 27/12-19 kl. 12:00, på nedenstående formular eller på telefon nr. 71543513